5 vjeçari merr dhuratë një Mercedes Benz nga Presidenti për një arsye që ju lë pa fjalë 

Një pesë vjeçar ka fituar një veturë të tipit Mercedes Benz. Arsyeja? Ka arritur të realizojë 4,105 pompa.
5-veçari realizoi 4,105 pompa, duke vendosur rekord botëror!
Megjithatë, 5-vjeçari Rahim Kuriev nuk e mori dot çmimin e rekordeve Guinness për shkak të moshës.

Gjeniu 5-vjeç, njihet si “Schwarzenegger çeçen” dhe arriti suksesin e pazakontë në 2 orë e 25 minuta. I prekur nga e gjithë kjo, presidenti Kadyrov vizitoi djalin duke i dhuruar atij dhuratën e vlefshme në një takim ballë për ballë.

Shiko tv shqip

Related Posts