Moment i veçantë në Angli, një motorist futet në stadium dhe shpërndan pica

Një episod tepër i veçantë është regjistruar në Angli, më saktë në kategorinë e dytë të futbollit anglez.

Ndërkohë që ishte duke u zhvilluar ndeshja mes Lejton Orient dhe Njuport Kaunti, në stadium është futur një motor i cili i ka surprizuar të gjithë.

Menjëherë kjo tërhoqi vëmendjen e të gjithëve, të cilët filluan edhe ta filmonin. Qëllimi i motoristit ka qenë të shpërndajë picat dhe destinacioni ka qenë pikërisht në një nga tribunat, ku ai e ka dërguar atë.

Për më shumë shikoni videon e mëposhtme:

What would you like to embed?

    That’s all we need, unless you’d like to .

    Shiko tv shqip

    Related Posts