Policia rrethon pallatin në mes të Tiranës, ja arsyeja (FOTO

Pas informacionit të marrë nga Emergjencat Civile të Bashkisë së Tiranë, se një parapet pallati rrezikonte të binte në Rrugën e “Dibrës”, shërbimet e Policisë Bashkiake u mobilizuan për rrethimin e zonës. Ato vendosën perimetrin e sigurisë, devijimin e lëvizjes së kalimtarëve, dhe lirimin e rrugës nga makinat e parkuara.

Gjithashtu, pati një ndërhyrje nga Drejtoria e Punëve Publike për përdorimin e mjeteve në lartësi dhe eleminimin e rrezikut, në lartësi.

Foto:

Related Posts