U luajt himni i gabuar për Shqipërinë, reagimet ndërkombëtare:

Ndeshja Francë-Shqipëri nisi me gjashtë minuta vonesë, kjo për shkak se organizatorët e takimit në “Stade de France”, vendosën një himn të gabuar për Shqipërinë, duke ekzekutuar himnin e Andorrës.

“Incident diplomatik në Francë-Shqipëri”, shkruan në Stephen Brun në Twitter, mesazh i ripostuar nga gazeta sportive franceze “L’Equipe”.

“Dhe spikeri që citoi dy herë se do të luhej himni të Armenisë në vend të Shqipërisë. Çfarë turpi në “Stade de France”, shkruan TPoussin.

Related Posts