Zbardhet mesazhi tronditës në celularin e Artan Hoxhës: Do e kthejmë në personale

Gazetari Artan Hoxha ka publikuar disa mesazhe që i kanë ardhur në telefonin e tij, nga persona të panjohur. Teksa po pyeste kryeministrin Edi Rama për kri min e organizuar, Hoxha nxori mesazhet dhe tregoi se si e ndiqnin gjithë kohës.

Zbardhet mesazhi tronditës në celularin e Artan Hoxhës: Do e

Shiko tv shqip

Related Posts