Zejdi gënjeu publikisht, të dy ministrat e Alternativës janë takuar me ambasadorin e Iranit, ja faktet (FOTO-VIDEO)

Të ftuar në debatin e mbrëmshëm në emisionin “Click Plus”, eksponenti i partisë “Alternativa” Zejdi dhe Arben Llalla polemizuan mbi çështjen e takimeve dhe lidhjeve të mundshme të kësaj partie me Iranin dhe diplomatët e saj.

Sipas Llallës, kjo parti dhe ministrat nga rradhët e saj në vazhdimësi kanë pasur takime me diplomatë iranian dhe kanë promovuar kulturën e Iranit në Maqedoni, akuza të cilave Zejdi u është përgjigjur si shpifje njëherit edhe theksoi se Asaf Ademi, ish ministri nga rradhët e Alternativës asnjëherë nuk ka pasur takime me diplomatë iranianë.

Por faktet e dëshmojnë të kundërtën, Zejdi në emision gënjeu publikisht sepse të dy ministrat e Alternativës janë takuar dhe kanë pritur në zyrën e tyre ambasadorin e Iranit.

Llalla me një video postim në facebook si replikë ndaj gënjeshtrësh së Zejdit ka shpalosur të vërtetën ku tregon qartë edhe datat e takimeve mes eksponentëve të Alternativës dhe përfaqësuesve iranianë.

Video:

Foto:

 

Related Posts