19 vite nga masakra në Burgun e Dubravës, ndaj të burgosurëve shqiptarë, 1999

Më 19 maj të vitit 1999 në burgun famëkeq të Dubravës, kur serbët mbanin në arrest qindra shqiptarë, kishte fillura mizoria e ushtarëve dhe policëve serbë kundër të burgosurve shqiptarë.

Fotografi i agjencisë Reuters Goran Tomasheviq,ishte në Burgun e Dubravës, ku kishte fotografuar trupat e shqiptarëve të vrarë nga policia dhe ushtria serbe, njofton FMimages.net


Një roje serb qëndron mbi trupat e tre të burgosurve shqiptarë të vrarë nga serbët, në Burgun e Dubravës/Foto: Goran Tomasheviq /Reuters


Një ppolic serb shikon trupin e një të burgosuri shqiptar/Foto: Goran Tomasheviq/ Reuters


Të burgosurve të vrarë nga rojët e Burgut të Dubravës. /Foto: Goran Tomasheviq/ Reuters


Korridori i burgut i mbushur me trupat e shqiptarëve të vrarë. /Foto: Goran Tomasheviq/ Reuters

Shiko tv shqip

Related Posts