20 mijë bletë ndjekin një veturë dy ditë rresht, arsyeja shumë interesante

Në Wells, një veturë për dy ditë ka qenë e pushtuar nga 20 mijë bletë, dhe e gjithë pasi që mbretëresha e tyre kishte ngecur në bagazhin e kësaj veture.

Carol Howarth, 65, pronarja e makinës, tha se ishte habitur kur kishte parë atë tufë bletësh të mbledhura tek makina e saj. “Ishte e pabesueshme, me të vërtetë. Unë kurrë nuk kam parë diçka të tillë. Një gjë e tillë tregon asgjë tjetër veçse forcën e natyrës” ka thënë Howarth.

Gjyshja kishte parkuar makinën e saj në qendër të qytetit, në kohën e drekës, për të bërë pazar. Por, kur ajo ishte larguar, mijëra bletë papritmas vërshuan drejt makinës së saj duke i lënë kalimtarët të habitur me këtë spektakël gumëzhitës.

Ndërsa ajo ishte duke bërë pazar, skuadra e shpëtimit kishte arritur të kapte bletët. Duke menduar se çdo gjë kishte përfunduar, ajo u nis për në shtëpi, por nuk përfundoi me kaq. Disa bletë nga tufa e përndoqën gjyshen deri në shtëpi. Ajo thërriti përsëri skuadrën që kap bletët dhe kështu gjetën bletën mbretëreshë brenda.

Artikulli paraprak
Punësime të reja, ja cila ndërmarrje shpallë konkurs, rroga 15 mijë denarë?!

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment