36 ton kanabis nga Shqipëria në Itali me nje vlerë 300 milion dollarë

Gjatë vitit 2017, Guardia Di Financa ka sekuestruar 36 ton kanabis të dërguara në Itali nga trafikantët që janë nisur nga brigjet e Shqipërisë.

Kjo sasi përkthehet në një vlerë prej 300 milion dollar (36000000000 gr X 8,32USD/gr=300 milion dollarë. Ose rreth 40 miliard lekë të reja).

Kjo është vetëm sasia e kapur dhe e sekuestruar. Një sasi e madhe nuk është kapur dhe ka kaluar në duart e trafikantëve që e kanë dërguar në vendet e tjera të BE.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment