6 arsye pse duhet të jesh krenar që je beqar

1. Ju refuzoni të vendosni. Ashtu si shoqja ime, fakti që ju doni të jeni me dikë nuk do të thotë që ju do të vendosni për askënd. Ju dëshironi një burrë që e bën zemrën tuaj të kalojë një rrahje, i cili ju bën të qeshni dhe të ndjeheni të lumtur vetëm që të jeni pranë tij – dhe jeni të gatshëm ta prisni atë.
2. Ju la një marrëdhënie toksike. Ndoshta mund të keni një plus-një – nëse do të ishit të gatshëm të duronit thirrjen e emrave, mbajtjen e rezultateve dhe fantazmave. Por ju e dini që të qenit beqar është shumë më mirë sesa të jesh me një burrë që të bën të ndihesh më pak se kaq.

3. Ju jeni duke u përqëndruar në karrierën tuaj. Për vite me radhë, një shoqe tjetër – ishte e kënaqur të dilte rastësisht, por kurrë nuk u vendos sepse ishte e vendosur ta arrinte në fushën e saj, dhe kjo do të thoshte marrja dhe lëvizja – shpesh, dhe në të gjithë vendin. Tani ajo është gati të takohet seriozisht, me zero keqardhje.
4. Po mësoni për veten tuaj. Disa prej nesh kanë humbur veten në marrëdhënie dhe martesa. Kur të mbarojnë, ne do të pyesim kush ishim para se “unë” të bëheshim “ne”. Ashtë një veprim fisnik të përqendrohesh në gjetjen e vetes dhe lumturisë sate edhe një herë përpara se të mirëpresësh një njeri tjetër në jetën tënde.

5. Ju ende po zbuloni se çfarë dëshironi nga një mashkull. Siç thotë nëna ime, “Takimi është shumë si blerja: Duhet të provoni forma dhe stile të ndryshme. Përndryshe, si e dini se çfarë përshtatet më mirë?” Të qëndrosh beqar për të gjetur se kush dhe çfarë funksionon më mirë për ty, mendoj se është i zgjuar. (Është gjithashtu një mënyrë tjetër për të shmangur zgjidhjen!)
6. Ju jeni të zënë duke dashur jetën tuaj. Paketimi i orarit tuaj me gjëra që ju bëjnë të lumtur thellë në shpirtin tuaj – takime darke me miq, udhëtime solo, orë arti, punë vullnetare, çfarëdo qoftë! – do të thotë, në mënyrë metaforike, ju e keni pjekur jetën tuaj në një tortë vërtet të shijshme. Dhe çdo njeri me fat të mjaftueshëm për të lëvizur në programin tuaj do të jetë kremi më i mirë i kremrave

Shiko tv shqip

Related Posts