A duhet të hapet transporti publik ndërkohë që kemi një ‘boom’ infektimesh me COVID-19 në vend? Pipero jep përgjigjen e prerë

Ndërkohë që ditët e fundit kemi pasur një ‘boom’ të infektuarish me koronavirus, pyetja që i shqetëson të gjithë është se duhet të hapet apo jo transporti urban në situatën në të cilën ndodhemi.

I pyetur nga iconstyle, Pipero u shpreh se transporti është i nevojshëm dhe duhet të nisë, me kushtin e vetëm që të respektohen rregullat dhe protokolli i sigurisë.

“Transporti publik është i domosdoshëm. Një grup specialistësh po punon për të, duhet të hapet por me kusht që të respektohen protokollet. Nëse masat shtrënguese që u morën në kohën e duhur dhe ishin shtrënguese por jo ekstreme, u liruan, pritshmëria është të kemi shtim të rasteve sepse shtohet mundësia e ekspozimit”, – shprehet Pipero.

Shiko tv shqip

Related Posts