A ke bërë opéracíon plastik buzët? Robert Berisha i kthén përgjigjen epíke fanses (FOTO)

Operacíonet plastike duket se janë kthyer në modë për personat e njohur të botës së ekranit dhe shpesh, njerëzit e famshëm përballen me pyetje për ndryshimet në imazhin e tyre.

Robert Berisha është mjaft i komentuar në mediat rozë, jo vetëm për karrierën muzikore, raportin me Nora Istrefin por dhe për lídhjet që shpeshherë përflitet.

Gjatë një mini-interviste me ndjékësit në rrjetet sociale, ai është pyetur nëse i ka bërë opéracíon plastik buzët.

Por këngëtari e mohoi, duke u përgjigjur se i vetmi operacion që ka bërë është syneti dhe kjo ka ndodhur 35 vite më parë.

“A i ke bërë operacion plastik buzët?”- e pyeti një nga ndjekësit.

“I vetmi operacíon që kam bërë, është sýnet para 35 viteve”- u përgjigj Robert Berisha, duke hédhur poshtë çdo aludim.

Shiko tv shqip

Related Posts