Aktorja e njohur, rrëfim rrënqethës-Jam abuzuar seksualisht deri në moshën 14-vjeçare

Nuk ka sfiluar me të zeza në tapetin e kuq të “Golden Globe”, por gjithsesi ka dashur të shprehë solidaritetin e saj me lëvizjen ‘Time’s Up” kundër ngacmimeve seksuale.

Në të njëjtën linjë me denoncimet e muajve të fundit është edhe Bella Thorne, ish-ylli i Disney-t, e cila ka bërë një rrëfim-tronditës, duke shkruar në Instagram: “Jam abuzuar seksualisht nga dita që arrij ta mbaj mend deri në moshën 14-vjeçare…

“Pastaj më në fund pata kurajën të mbyll me çelës derën dhe të ulem përpara. Për të gjithë natën! Duke përfituar që dikush të përfitonte sërish nga jeta ime. Prita që të përfundojë dhe ndodhi. Por disa nga ne nuk kanë qenë kaq me fat sa të dalin gjallë… Ju lutem, sot duhet ë mbroni çdo qenie të keqtrajtuar”.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment