Aktualitet E pazakontë, hapet gropa 6 metra pranë Syrit të Kaltër

Një ngjarje e pazakontë është raportuar ditën e sotme në Krongj, pranë Syrit të Kaltër. Gropa e hapur ka një diametër rreth 10 metra dhe thellësi 6 metra.

Dyshohet se gropa është krijuar për shkak të reshjeve të shiut. Ndërkohë, policia ka vendosur perimetër sigurie për të mbajtur banorët larg zonës./

Shiko tv shqip

Related Posts