Alfred Cako kap ‘mat’ Edi Ramën: “Kjo është një plandemi”

Konspiracionisti Alfred Cako ka hedhur një tjetër ‘bombë’ sa i përket pandemisë në Shqipëri. Edhe një herë tjetër ai ka theksuar se kjo nuk është një pandemi por një ‘plandemi’ dhe vetë Edi Rama e ka pohuar këtë gjë.

“E dini çfarë tha kryeministri Rama tek Blendi Fevziu: ‘Dëgjo tha, Bashkimi Evropian na braktisi, nuk na dha pagën e luftës, prandaj shqiptarë shikoni se çfarë ndodh në Francë, se çfarë ndodh në Gjermani, Greqi. Njerëzit janë të stresuar. Ju këtu jeni shumë mirë, skeni stres fare.’

Nga njëra anë Rama e pranoi që është plandemi dhe tha që shikoni sa po vuajnë të tjerët”, tha Cako.

Shiko tv shqip

Related Posts