Alfred Cako: Po shkëpusin lidhjen me Zotin, duan t’i fusin trupit të njeriut një shpirt të pavdekshëm!

Tashmë tearicieni i konspiracionit në Shqipëri, Alfred Cako, njihet gjerësisht për deklaratat dhe parashikimet e tij tronditëse. Së fundmi në “Rreth katror”, Cako ka deklaruar se do të ngrihen në hapësirë 12 mijë satelitë që do të krijojnë frekuenca.të cilat do të izolojnë komunikimin e shpirtit me Zotin. Sipas tij kjo shërben që t’i hiqet shpirti trupit të njeriut dhe t’i futet shpirti i një entiteti të pavdekshëm dhe këta shpirtra, do të komandohen nga disa persona.

Cako tha:

Duke hedhur 12 mijë satelitët, do krijohen frekuenca që të izolojnë, të mos komunikojë shpirti me Zotin. Vetëm shpirtrat me frekuencë të lartë mund ta çajnë këtë rrjetë. Mund t’i hiqet shpirti i njeriut dhe në trupin e njeriut mund të futet shpirti i një entiteti të pavdekshëm. Kjo është realizuar në botë. Ata duan t’i fusin shpirtrat në një trup të pavdekshëm dhe do komandohen nga këta që kanë kompjuterët dhe shpirtrat duan t’i mbajnë këtu.

Shiko tv shqip

Related Posts