Antonelën e kapën në hotel me Mevlanin/ Nëna e saj kapet keq me Ledjanën: Ti kopjon time bijë…

Mund te themi me bindje se mamaja e Antoneles e ka s ulmuar Ledjanen me shume se vete Antonela. Kjo u vu re qysh me pjesmarrjen e zonjes Donika ne studion e Perputhen, ku ajo filloi te debatonte me Ledjanen dhe me pas shume nga postimete saj ne Instagram ishin kundrejt Ledjanes.

Me perfundimin e ketij sezoni te Perputhen menduam se do te mernin fund keto “sul me”, por jo, zonja Donika ka nje tjeter postim dedikuar Ledjanes.

Kuptimi i atij postimi eshte se Ledjana e ka kopjuar Antonelen nga floket kacurrele per t’u dukur si ajo.

Shiko tv shqip

Related Posts