“Aspirojnë të bëhen më të mëdhatë në rajon”, Rama publikon pamjet e jep lajmin e mirë

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet e pikave më të mëdha të grumbullimit në Lushnje.

“MIRËMËNGJES dhe me punën në tre prej pikave më të mëdha të grumbullimit në Lushnje, të cilat edhe falë mbështetjes tonë aspirojnë të bëhen më të mëdhatë në rajon në këtë fushë, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Video:

Shiko tv shqip

Related Posts