Ata që hyjnë apo dalin nga Tirana të kenë kujdes, ja arsyeja

Policia e Shteti ka publikuar përmes rrjetin social një video ku tregohen me figurë shkeljet e shumta që kryhen ndaj rregullave të qarkullimit.
Një paralajmërim është bërë nga policia rrugore e Tiranës, e cila brenda orës ka ndëshkuar rëndë 16 drejtues automjetesh.

“Tregoni kujdes, respektoni semaforin, mos përdorni celularin dhe jepini përparësimi këmbësorëve dhe drejtuesve të biçikletave… fundjava nuk mbaron me një ditë, shumë të tjera të presin nëse ti balancon/ drejtpeshon kënaqësinë me normat e sjelljes.”-shkruan ndër të tjera policia.

Shiko tv shqip

Related Posts