Atdheu rikthehet në Për`puthen, Antonela i lutet produksionit: Dua të njohem me të….!

Atdheu eshte rikthyer ne emisionin Perputhen

Ai ka hyre diten e sotme ne studio ku eshte njoftuar se paraqitja e tij ka ndodhur per nje perballje me Antonelen.

Megjithate gjate perballjes mes tyre me shume biseda ka qene per nje pelqim te dyanshem dhe shprehjen e nje deshire per takim.

Nga ana tjeter, pas perballjes, gjate diskutimit ne studio, Antonela ka thene se meqenese tani konfliktet jane sqaruar, produksioni duhet te shqyrtoje rikthimin e Atdheut ne emision duke qene se ai ka qene i pezulluar por jo i perjashtuar.

Shiko tv shqip

Related Posts