Befasojn Virologet italian, Ja cfare na pret njerezimin ne te ardhmen, Skenari me i keq eshte duke…

Virologët nga Italia po shpresojne më të mirën për pan deminë e ko vi d, por megjithate po përgatiten për më të keqen. Sipas tyre, tani per tani mund të thuhet se vir/usi është në tërheqje dhe se situata po shkon drejt fundit të valess së parë.

Virologët thonë se është tepër i rëndësishëm menaxhimi për rihapjen bazuar në të dhëna sa më të sakta.GuidoSilvestri, profesor në Universitetin e Atlantës në ShBA, parashikon tre skenarë të mundshëm.“Skenari më i keq është ai i një vir/usi që kthehet në periudhën dhjetor-janar.

Duke na gjetur pa terapi efektive dhe gati për të sul/ muar grupe të mëdha të prekshme (d.m.th., jo imunë). Në këtë rast loja do të luhet në nivelin e parandalimit të infe/ksionit dhe kjo është ajo për të cilën duhet të përgatitemi.

Skenari më i mirë është ai i viru/sit që shuhet dhe nuk kthehet kurrë, që sipas virologutt është i pamundur, me një shans për të materializuar më pak se 10%, por që askush nuk mund ta përjashtojë me siguri”.

Shiko tv shqip

Related Posts