Bleona Qerreti: Nëse Biden më fton në inaugurim, do ta refuzoja

Në një intervistë, këngëtarja Bleona Qereti u shpreh se vazhdon të mbështesë Trumpin dhe nuk heq asnjë presje nga ajo që ka thënë.

Unë vazhdoj të mbështes Trumpin dhe nuk heq asnjë presje nga ajo që kam thënë. Ai do të mbetet si një ndër presidentët më të mirë që ka pasur Amerika ndonjëherë. Unë kam dhënë mbështetjen time, duke u bazuar dhe në cilësinë e jetës së fansave të mi në 4 vitet e kaluara. Nuk ka të bëjë me politikën. Zgjedhjet nuk janë zyrtarizuar akoma”, u shpreh ajo.

Nëse Biden më fton në ceremoninë e inagurimit, me shumë respekt do ta refuzoja. Jam e lumtur për zgjedhjet e mia, që Kamala Herris është zv. Presidentja e parë femër në SHBA.

Shiko tv shqip

Related Posts