Bllokimi i fluturimeve! Situatë e pazakontë, qielli shqiptar bosh

24 kontrollorë janë shoqëruar nga policia që nga ora 23:00 e ditës së djeshme, pasi Prokuroria e Tiranës nisi hetimet për situatën e krijuar në aeroportin e Rinasit, ndërsa 21 u liruan mëngjesin e sotëm.

65 kontrollorë të trafikut ajror kanë ndaluar punën ditën e djeshme duke kërkuar plotësimin e disa kërkesave si: rikthim i kolegëve në punë; shfuqizim i vendimeve të bordit; rikthimi i pagës së plotë sipas kontratës kolektive; transparencë financiare e plotë për vitin 2020; një anëtar sindikate të jetë anëtar bordi.

Bllokimi i punës ka sjellë anulimin e fluturimeve në aeroportin e Rinasit si dhe bllokimin e dozave të vaksinës që priteshin të vinin.

Shiko tv shqip

Related Posts