‘Çdo cep i mbushur’, qindra forca speciale në gatishmëri për protestën

Duke pasur informacion se në protestën e sotme do të marrin pjesë dhjetëra mijëra qytetarë shqiptarë, Policia e Shtetit dhe Ministria e Brendshme kanë marrë masa të shumta për të siguruar qetësinë.

Siç edhe e shikoni në foto, dhjetëra furgonë policie të mbushur me forca speciale janë vendosur përreth perimetrit ku do të zhvillohet protesta madhështore e opozitës.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment