Çdo here është komentuar kur sheh një gjarpër në ëndërr, por domethënien

Nëse e shini gjarpërin në ëndër dhe ndjeheni të tmerruar, kjo do të thotë se po përballeni me gjëra për të cilat nuk dini ç’të bëni, a po thënë më mire nuk keni zgjidhje. Ndërsa kur ju shfaqen shumë gjarpërinj, kjo tregon se ndiheni shum të pasigurtë me ambientin shoqëror që ju rrethon dhe për gjërat që duhet ti bëni.

Nga ana tjetër, nëse keni ndjerë kënaqësi nga kjo ëndërr, kjo mund të shpjegohet si shenjë e mirë, që tregon se jeni kurajozë dhe nuk hezitoni të përballeni me frikërat e sfidat e jetës.

Kur në ëndërr ju shfaqet një gjarpër i madh, kjo tregon se nuk ndiheni aspak rehat, jeni të kufizuar, të lidhur me emocione negative, stres, detyrime dhe përgjegjësi, me të cilat nuk mund të merreni për momentin. Ndoshta keni përsipër shumë gjëra, si për shembull, shumë pritshmëri, shqetësime, detyra, etj.

Gjarpërinjtë e vegjël në ëndërr tregojnë vështirësi të vogla që ju shkaktojnë probleme në jetën reale. Ndoshta mund të jetë diçka në sjelljen apo zakonet tuaja, ose që mund të vijë nga jashtë.

Shiko tv shqip

Related Posts