Çfarë fati! Bleu një shtëpi plot me mbeturina, por gjeti thesar me vlerë 330 mijë euro

Çfarë fati! Bleu një shtëpi plot me mbeturina, por gjeti thesar me vlerë 330 mijë euro

Pronari i një dyqani antik në Kanada bleu shtëpinë e një pianisti të çuditshëm i cili e mbuloi shtëpinë me mbeturina, për vetëm 8 mijë dollarë. Për habinë e tij të madhe, ai gjeti sende me vlerë brenda.Kur bleu një shtëpi plot pluhur dhe mbeturina të ndryshme, Alex Archbold nga Kanadaja nuk mund ta merrte me mend se ai kishte bërë lëvizjen e jetës së tij. Gjegjësisht, pronari i dyqanit antik që ai drejton me gruan e tij bleu shtëpinë e mësuesit të ndjerë të muzikës Bette-Joan Rac,Tregtari i antikave ndau gjetjet mahnitëse që zbuloi në shtëpi në kanalin e tij në YouTube, duke vlerësuar se ai gjeti gjëra me vlerë rreth 330 mijë euro.

Aleks nuk ishte mjaft i sigurt se çfarë do të gjente në shtëpinë e saj pasi e njihte pronarin për disa vjet, por ai kurrë nuk hyri brenda.Por kur hyri brenda pasi më në fund mori çelësat, ai u shtang kur pa kuti dhe çanta të grumbulluara në pothuajse çdo dhomë.“Unë nuk e njihja mirë atë, dhe as që e dija se ai mund të ishte një milioner”, tha Alex.

Ndërsa ai dhe ekipi i tij ‘gërmuan’ me kujdes në secilën dhomë, ata zbuluan monedha të rralla, duke përfshirë një dollar argjendi të pastër dhe paratë e viteve 1920.“Gjetjet tona më mbresëlënëse përfshijnë kuleta plot me para, një shirit argjendi 2.8 kile dhe çanta plot me unaza ari dhe diamanti”, vuri në dukje ai.

Ai tha se edhe ata u ndeshën me shufra të vogla argjendi pasi njëri ra nga një grumbull fletushkash, kështu që ekipi kontrolloi çdo revistë dhe libër në shtëpi.

Shiko tv shqip

Related Posts