Çfarë po ndodh para 25 Prillit? Ambasadorja e SHBA-së jep porosinë e prerë

Ambasadorja e SHBA-së në Tiranë, Yuri Kimpërmes një postimi në Twitter u ka rikujtuar të gjithë forcat politike në vend që të krijohen të gjitha kushtet që zgjedhjet të jenë të drejta, në kohë dhe transparente.

“Kujtesë:Absolutisht e rëndësishme për autoritetet të sigurojnë që rregullat dhe kushtet e zgjedhjeve janë të drejta, në kohë dhe transparente. Çdo gjë më pak do të ishte dëm për votuesit dhe një hap prapa për demokracinë”, shkruan Kim.

Shiko tv shqip

Related Posts