Detaje te reja : Zbulohet ja pse ndodhi ngjarja e dhim bshme e pabesushme

Një ng jarje e r ëndë ka ndodhur sonte rreth orës 18:00, në fshatin Pozhoran, komuna e Vitisë, ku d yshohet të ketë ndodhur një v rasje e katërfishtë, m otivet e së cilës për momentin ende nuk dihen. Sipas informatave fillestare, d yshohet se personi me inicialet F.Z., me a rmë z jarri ka p rivuar nga jeta bashkëshorten e tij, të ndj erën M.Z. dhe dy fëmijët e tij, të ndj erët H.Z. dhe A.Z., ndërsa në fund ka kr yer v etëv rasje.

E njëjta familje kishte ardhë nga Zvicra për t’i kaluar pushimet në Kosovë, ndërsa sipas familjarëve të cilët kanë folur në kushte anonimiteti babai kishte v rarë së pari njërin djalë, më pas tjetri kishte tent uar të ikte, por që s’ia kishte dalë, më vonë kryefamiljari v rau gruan dhe në fund edhe vetën.E njëjta familje gjithashtu mësohet se nesër kishte për t’u kthyer në shtëtin zviceran, transmeton IndeksOnline
Në vendin e ngj arjes menjëherë kanë dalë po licia, p rokurori i ra stit dhe ekipa m jekësore, të cilët edhe kanë kon statuar v d ekjen e tyre, ndërsa me urdhër të p rokurorit t rupat e të njëjtëve do të dërgohen për o bd uksion, në Institutin e Mj ekësisë Lig jore, në Prishtinë.

Shiko tv shqip

Related Posts