Djali i Baton Haxhiu i punësuar në Ministrinë e Mbrojtjes së Rusisë

Djali i Baton Haxhiut, Andi Haxhiu ka raporte me Moskën dhe posaçërisht me Ministrinë Ruse të Mbrojtjes.

Kështu të paktën ka thënë publikisht Prof. Dr. Enver Bytyçi përmes një postimi në Facebook, madje ka paralajmëruar se do të ketë shumë shpejt një hulumtim për të, përcjellë “Bota sot”.

Ai thotë se, “djali i spiunit të Stanishiqit atashohet në Ministrinë e Mbrojtjes së Rusisë”.Andi Haxhiu mbanë postin e këshilltarit politik të ministrit të mbrojtjes.

Denoncimi i plote i Enver Bytyçit:

Se shpejti, një hulumtim për pozicionin e djalit të Baton Haxhiut, Andi Haxhiut, në raport me Moskën dhe posaçërisht me Ministrinë Ruse të Mbrojtjes!

Interesant:

Djali i spiunit të Stanishiqit atashohet në Ministrinë e Mbrojtjes së Rusisë.

Shiko tv shqip

Related Posts