Djali Mbi Kalë Sot Është Politikani Dhe Kryetari I Famshëm Shqipëtar, E Njihni Kush Është?

Djali Mbi Kalë Sot Është Politikani Dhe Kryetari I Famshëm Shqipëtar, E Njihni Kush Është?

Mund të duket e pabesueshme por djali që shikoni në foto është kryebashkiaku Erion Veliaj. Politikani Belind Këlliçi, ka postuar në profilin e tij në Fa.cebook një foto të kreut të bashkisë, kur ishte i vogël, mbi kalë Krahas fotos, Këlliçi aku zon Veliajn që do të fshijë çdo memorie të kryeqytetit.

lidhur me kërkesën për pri shjen e Teatrit Kombëtar.

Shiko tv shqip

Related Posts