“Do të jetë historike”, Yuri Kim, jep lajmin e mirë: Ju tregoj se çfarë do të ndodhë në javën e parë të majit në Shqipëri

Ambasadorja amerikane në Shqipëri, Yuri Kim ka konfirmuar lajmin e mirë se në fillim të majit presim disa gjeneralë amerikanë në Shqipëri.

Ajo tha se ata do të jenë këtu për të vëzhguar mijëra ushtarë, marinarë dhe avionë të SHBA dhe Shqipërisë që punojnë së bashku në këtë stërvitje historike ushtarake.

“Lajm i mirë: Në javën e parë të majit presim të vijnë disa gjeneralë amerikanë në Shqipëri si pjesë e Defender21. Ata do të jenë këtu për të vëzhguar mijëra ushtarë, marinarë dhe avionë të SHBA dhe Shqipërisë që punojnë së bashku në këtë stërvitje historike ushtarake. #KrahPerKrah,” shkruan ambasadorja.

Shiko tv shqip

Related Posts