“Duhen evituar gjithë kafenetë”, mesazhi audio që po qarkullon me shpejtësi për koronavirusin në Shqipëri, pedagogu i njohur: Dëmi më i madh ka të ngjarë të vij nga…

Pedagogu i njohur Lutfi Dervishi ka reaguar në lidhje me lajmet e rreme që u përhapën në rrjet se koronavirus, ka prekur 12 persona në Shqipëri

Sipas tij dëmi më i madh ka të ngjarë të vij nga fake news.

Lutfi Dervishi shkruan:

“Koronavirus: fakenews përmes Whatsapp

Prej orësh qarkullon në Whatsapp një mesazh zanor sipas të cilit koronavirus ka ardhur në Shqipëri dhe duhen evituar gjithe kafenetë
Fakenews.
Koronavirus që mbërriti në Itali mund të vij në Shqipëri, dhe mund të shkaktoj dëme. Por dëmi më i madh ka të ngjarë të vij nga fake news!”

Shiko tv shqip

Related Posts