Duke bërë pak “biznes”! Si po i ndihmojnë studentët qytetarët e varfër të Tiranës

Studentët qëndrojnë prej 8 ditësh në protestë dhe nga dita e djeshme të shpërndarë në dy vatra, në Ministrinë e Arsimit e në kryeministri.
Por një tjetër aspekt i protestës është dhe forma me të cilën po tubohet prej mëse një jave. Në shumicën dërrmuese të rasteve është parë se të rinjtë kanë sjellë në protesta pankarta me shkrime apo postime ironike.

Por nuk kanë munguar dhe rastet e “biznesit”. Të shumtë shitës ambulantë kanë shkuar në protestat e të rinjve për të shitur fara, bilbilë apo flamuj, një biznes që në njëfarë mënyrë po i ndihmonë shitësit e varfër në Tiranë, të cilët nuk janë të paktë./Express

Pamjet u postuan nga Oranews

Shiko tv shqip

Related Posts