E papritur/ Një ministër dhe dy zv. ministra shqiptare japin dorëheqjen e menjëhershme nga qeveria

Dy lëvizje të rëndësishme janë bërë diten e sotme në qeverinë e Maqedoninë e Veriut.

Nga Qeveria konfirmohet se ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha dhe zëvendës ministri i Kulturës, Sedat Sulejmani si dhe ai i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani tashmë kanë deponuar dorëheqjet e tyre në Qeveri.

Nga ekzekutivi thonë se dorëheqjet janë depozituar pasditen e sotme.

Shiko tv shqip

Related Posts