E RENDE/NJËRI U GJET PA KOKË E TJETRI PA RROBA, JA KUSH JANË DY SHQIPTARËT QË U GJETËN TË PA JETË NË SPANJË

Një ngjarje trembi vetëm një javë më parë Spanjën, ky dy persona, një shqiptar dhe një rumun u gjetën njëri pa kokë dhe tjetri pa rroba në trup, në një autostradë pas një ak sident i të çuditshëm.

Në fakt tashmë mësohet se të dy të pa jetë janë shqiptarë dhe janë nga Fushë-Kruja.

I pari është Xhuliano Kora, 24 vjeç, ndërsa i dyti po nga Fushë-Kruja është M. T, 28 vjeç.

Ndërsa ditën e djeshme, familjarët e Xhuliano Korës bënë apel për rikthimin e trupit të 24-vjeçarit. Dyshimet e para në lidhje me këtë ngjarje janë që “aksidenti” i tyre mund të jetë i lidhur me krimin e organizuar.

Shiko tv shqip

Related Posts