E tha haptazi, kjo është arsyeja pse Erion Veliaj nuk është bërë ende baba

“Në Kurthin e Piter Panit”, Erion Veliaj u përgjigj hapur se kur do të bëhet baba.

“Ndoshta këtë vit, meqenëse edhe teta Ajola mbaroi doktoraturën…” – tha duke zbuluar edhe arsyen pse “është vonuar deri më tani”.

Ndër të tjera, Erioni tha se do të donte shumë të kishte një vazjë që t’i ngjajë Ajolës:

“Sepse Ajola është e bukur dhe e zgjuar…” – tha ai duke ia dhënë të gjitha meritat bashkëshortes. /albeu.com/

Shiko tv shqip

Related Posts