Elisa Spiropali i jep goditjen e fortë Ilir Metës, tregon marrëdhëniet që ai ka dëmtuar dhe shton e vuan nga…

Një ndër deputetët që ka bërë një fjalim për shkarkimin e Ilir Metës ishte edhe Elisa Spiropali e cila i dha atij një goditje të fortë.

Spiropali tha se Meta me të vërtetë vuan nga shëndeti mendor, ka probleme klinike që ka bërë që të prishen shumë marrëdhënie politike të pushteteve kryesore në Shqipëri. Ja një pjesë nga fjalimi i saj.

“Presidenti me ndërgjegjie të rëndë ka dëmtuar rëndë marrëdhënien e pushteteve kryesore në Shqipëri, me ndërhyrje të cilat aspak nuk i përkasin, ka shkelur një numër herësh liritë dhe të drejtat e njeriut. Në mënyrë të përsëritur presidenti ka denigruar qeverinë. Gjuha e cakërdisur e dhunës e përdorur nga ana e tij u bënë manifest. Presidenti me vetëdije të plotë humbi rolin e tij ekuilibrues. Presidenti ynë kupën nuk e ka mbushur, por e ka derdhur. Me të mirë e të keq, shqiptarët kanë hequr qafe diktatorë. Por ne sot nuk jemi mbledhur t’a shajme por vetëm t’a largojmë.”

Shiko tv shqip

Related Posts