Emocionuese, hoxha bën me banesë familjen katolike për Vitin e Ri (VIDEO)

Humanisti i njohur shqiptar Halil Kastrati ka befasuar një familje katolike shqiptare me rastin e fundvitit.

Këtë familje me anëtarë të sëmurë, hoxha Kastrati e ka bë me banesë falë humanitetit të shqiptarëve, duke dëshmuar se shqiptarët nuk bëjnë dallim feje mes veti, shkruan Gazeta Lajm.

Në këtë aktivitet, ai është mbështetur edhe nga humoristi i njohur, Sevdai Radogoshi.

Hoxha në profilin e tij ka bërë publik këtë postim:

E premte ? Emocione dhe lote gezimi

E gezofsh banesen e re Marijan Bibaj me bashkeshorten Zojen dhe vajzen Gabriela nga Gjakova

E veçanta e kesaj te Premte eshte se ishte bashke me ne, humoristi i mirenjohur Sevdai Radogoshi

Detajet tjera me vone me video ne faqen e Shoqates

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment