Erëra të forta pushtojnë bregdetin, Drejtoria detare bën apel për kujdes

Drejtoria Detare ka bërë të ditur se bregdeti shqiptar do të përfshihet nga rryma të frota ere dhe moti do të përkeqësohet.

Sipas njoftimit moti i keq pritet të vijë sot dhe nesër ku për të shmangur të papriturat Drejtoria Detare ka bërë apal që të sigurohen mjetet e lundrimit.

Njoftim per perkeqesim te motit!

Ne daten 22-23 Prill moti do te perkeqesohet. Bregdeti yne do te perfshihet nga era me drejtim jug-lindje dhe forca e detit do te jete 7 shkalla Boufort. Me qellim parandalimin e cdo situate te papritur per shkak te kushteve atmosferike kerkojme bashkepunimin e te gjithe subjekteve qe ushtrojne veprimtari ne fushen e detarise, per te marre te gjitha masat e nevojshme per sigurimin e mjeteve ne port dhe rritje e gadishmerise se ekuipazhit ne mjetet lundruese.
Shtu

Shiko tv shqip

Related Posts