Fantastike/ Sapo u morr vendimi, Tani në Gjermani ja sa do të kushtojnë testet për Ko vid! si dhe..

Duket se Gjermania po përballet me një nga karanttinat më të rrepta në Europë, prej pothuajse dy muajsh,Ministri i Shëndetësisë gjermane, Jens Spahn, ka deklaruar se vendi është gati për shpërnddarjen falaas të tamponëve testues.

Mes tyre, edhe gjenerata e fundit e testimeve të shpejta, që japin një përgjigje në rreth 15 minuta, e që do të kushtojnë 1euro.

Po ashtu, anulimi i kostos për tamponët mund të fusë vendin në një dimension të ri të përballjes me panddemine, atë të tam-ponit që, të paktën për 24 orë.

Mund të shndërrohett në një leje kalimi për aktivitete që në këto momente janë të ndaluara, si darkat në restorante ose mbrëmjet në lokalet e natës, por edhe gjatë ditës në kinema, teatro dhe muze.

Shiko tv shqip

Related Posts