Fatma Methasani rikthehet në ekran, zbulohet televizioni dhe programi i ri ku do ta shohim

Edhe pse ishte shkëputur për pak kohë nga projektet televizive, ftesat për Fatmën dhe energjinë e saj nuk kanë munguar, megjithatë moderatorja e ka shfrytëzuar këtë shkëputje për ta shijuar më shumë mëmësinë dhe kohën me të birin, Noah.

Deri tani, kur pothuaj gjithçka është gati; programi, protagonistët, ekrani. Edhe Fatma vetë.

Postimet e kohëve të fundit të moderatores na kanë bërë të kuptojmë se puna për programin më të ri që do të nisë së shpejti në ekranin e Euronews ka nisur prej kohësh. Sot, nga profili i saj në Instagram, Fatma ka postuar edhe videon e prezantimit të emisionit të ri, “Gen Z”, i cili, siç thotë ajo, ka në fokus të rinj të talentuar në fusha të ndryshme që, me siguri, do ta mahnitin publikun me gjërat që bëjnë.
Deri tani, kur pothuaj gjithçka është gati; programi, protagonistët, ekrani. Edhe Fatma vetë.

Postimet e kohëve të fundit të moderatores na kanë bërë të kuptojmë se puna për programin më të ri që do të nisë së shpejti në ekranin e Euronews ka nisur prej kohësh. Sot, nga profili i saj në Instagram, Fatma ka postuar edhe videon e prezantimit të emisionit të ri, “Gen Z”, i cili, siç thotë ajo, ka në fokus të rinj të talentuar në fusha të ndryshme që, me siguri, do ta mahnitin publikun me gjërat që bëjnë.

Deri tani, kur pothuaj gjithçka është gati; programi, protagonistët, ekrani. Edhe Fatma vetë.

Postimet e kohëve të fundit të moderatores na kanë bërë të kuptojmë se puna për programin më të ri që do të nisë së shpejti në ekranin e Euronews ka nisur prej kohësh. Sot, nga profili i saj në Instagram, Fatma ka postuar edhe videon e prezantimit të emisionit të ri, “Gen Z”, i cili, siç thotë ajo, ka në fokus të rinj të talentuar në fusha të ndryshme që, me siguri, do ta mahnitin publikun me gjërat që bëjnë.

Deri tani, kur pothuaj gjithçka është gati; programi, protagonistët, ekrani. Edhe Fatma vetë.

Postimet e kohëve të fundit të moderatores na kanë bërë të kuptojmë se puna për programin më të ri që do të nisë së shpejti në ekranin e Euronews ka nisur prej kohësh. Sot, nga profili i saj në Instagram, Fatma ka postuar edhe videon e prezantimit të emisionit të ri, “Gen Z”, i cili, siç thotë ajo, ka në fokus të rinj të talentuar në fusha të ndryshme që, me siguri, do ta mahnitin publikun me gjërat që bëjnë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fatma Methasani (@fatma_methasani)

Shiko tv shqip

Related Posts