Filluan skandalet në Përputhen/ Argjendi kërceu me femër tjetër në studio: Ritvana bëhet keq… Pse eshte normale kjo

Kërcimi mes Mikelës dhe Argjendit ka sjellë p ërplasjet dhe debatet e para të vajzave të reja në Për’Puthen.

Pasi Argjendi doli në takim me Ritvanën, ai zhvilloi një kërcim me Mikelën duke sjellë tension në studio.

Ritvana: Të duket normale që të kërcesh me një person tjetër? Kur ti më ke kërkuar një takim të dytë dhe kemi dalë në një takim?

Argjendi: Po më duket shumë normale sepse unë aq ju njoh.

Ritvana: Aaaa ok, në rregull.

Shiko tv shqip

Related Posts