Flakët shkrumbojnë kodrat në Gjirokastër, zjarrëfiksja nuk ndërhyn

Vijojnë ende flakët të shkrumbojnë kodrat e fshatiti Derviçan në Gjirokastër.

Mësohet se flakët kanë rënë ditën e sotme rreth orës 11:00 të paradits dhe ende nuk është ndërhyrë për ti fikur, e gjatë kësaj kohe kanë djegur një sipërfaqe të konsiderueshme toke kullote dhe pemësh.

Sipas burimeve bëhet me dije se forcat zjarrfikëse e kanë të pamundur të ndërhyjnë për shkak të terrenit të thyer dhe kodrinor.

Shiko tv shqip

Related Posts