Foto-Lajm/ Deputetët nuk durojnë dot më vapën, “luftojnë” temperaturat e nxehta me dhallë

Koronavirusi duket se nuk i ka frikësuar deputetët e Kuvendit të Shqipërisë.

Edhe pse Elio Hysko, Enver Roshi dhe Ralf Gjoni rezultuan pozitivë, të tjerët nuk janë shqetësuar shumë, por kanë vendosur të mblidhen së bashku para se të futeshin të sallë.

Por kësaj here nuk kishin zgjedhur të shijojnë kafenë e përhershme, por kishin vendosur që të hiqnin pak vapën duke kthyer nga një gotë dhallë.

Siç shihet nga fotot e mëposhtme në çdo tavolinë të mbushur nga deputetët përveç dhallës nuk mungojnë as shishet e ujit.

Shiko tv shqip

Related Posts