Fotoja që po bën xhiron e rrjetit, zja*rrfikësit flenë në tokë pas shumë orëve në lu*ftë me zjarrin

Një fotografi prekëse e zja*rrfikësve të Greqisë ka bërë xhiron e rrjetit.
Mediat në vend kanë publikuar një foto në të cilën shfaqen disa zja*rrfikës vullnetarë duke pushuar, të shtrirë në tokë, pasi kanë lu*ftuar me orë të zgjatura me fl*akët.

Sipas raportimeve, ata janë anëtarë të Shoqatës së Vullnetarëve të Mbrojtjes së Pyjeve, u shtrinë në tokë nga lodhja, ndërsa përpiqeshin të “vidhnin” disa çaste pushimi.
Fotografia u publikua të premten në mëngjes dhe që prej atëherë numëron mijëra postime dhe komente për heroizmin e zj*arrfikësve dhe kontributin e tyre në betejën me fl*akë.

Shiko tv shqip

Related Posts