‘Furtunë’ në qeveri! Pas Cakajt, shkarkohet një tjetër emër i njohur

Largimi i Gent Cakajt nga ministri i Jashtëm në detyrë ka sjellë dhe shkarkimin e zv.ministrit për Ministrinë e Jashtme, Sokol Dedaj. Vendimi për lirimin nga detyra është firmosur nga zv.kryeministri Erion Braçe.

Vendimi:

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë

30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e

Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

VENDOSI:

Z. Sokol Dedja, zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, lirohet nga kjo detyrë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.”

Shiko tv shqip

Related Posts