Gazetarët detyrojnë Vangjel Dulen: “Fol shqip, jemi në tokë shqiptare”

Kreu i PBDNJ-së, Vangjel Dule, është i pranishëm në Bularat ku 12 persona janë shoqëruar në polici. Teksa fliste greqsht, a është detyruar të flasë shqip nga gazetarët derisa më në fund ka dhënë disa sqarime të vogla.

Ai tha se brenda dhjetë orësh të shoqëruarit do të lirohen spas procedurave dhe se gjithsej janë 12 vjet.

I pyetur për thirrjet anti-shqiptare, ai i ktheu kurrizin gazetarëve dhe u largua. /albeu.

Shiko tv shqip

Related Posts