Gazetari Iljazaj, Ralf Gjonit/ Je një idiot politik, turp i madh i shoqërisë

Janë ndezur temperaturat në pjesën e dytë të emisionit Open në Top-Channeë.

Protagonistë kanë qenë drejtori i Gazetës Liberale, Ervis Iljazaj dhe deputeti renegat Ralf Gjoni, të cilin Iljazaj e quajti deputet laboratorik.

Gjoni ka replikuar me Abazajn duke i thënë se laboratori do shkencë. Por ka ka mjaftuar që analisti të shpërthejë ndaj deputetit të ri duke mos i kursyer fjalët në adresë të tij

“Je turp i madh i shoqërisë, je nje idiot politik, si nuk të vjen turp që del në ekran”, i tha gazetari Iljazaj deputetit renegat Ralf Gjoni.

Shiko tv shqip

Related Posts