Gazetarja Raportonte Live, Vogelushi “I Shkrin” Së Qeshuri Të Gjithë Me….

Një video në Brit aninë e Madhe, është bërë virale për shkak të përmbajtjes së saj. I m itu ri ka marrë të gjithë vëmendjen gjatë një kronike, ku gazetarja po raportonte live parashikimin e motit në televizionin B BC. Video ka shkaktuar reagime dhe të qeshura për shkak të kërcimeve dhe veprimeve që bënte i m it uri.
Shikuesit nuk kanë mbajtur të qeshurën teksa shohin veprimet e djalit të vogël në momentin që gazetarja Jen Bartram raporton drejtëpërdrejt nga një plazh në South Shiel ds.

Shiko tv shqip

Related Posts