Gjiknuri: Ky qytet ka qenë i majtë, do të korrigjojmë gabimet që kemi bërë

Sekretari i përgjithshëm i PS, Damian Gjiknuri gjatë vizitës në Fier u shpreh se ky qark nuk pati rezultatet që kërkuan në zgjedhjet e fundit parlamentare prandaj do të bëjnë një analizë të thellë pasi Fieri ka qenë i rëndësishëm për PS.

Deklarata e Gjiknurit:

“Ky qark nuk pati rezultatet që kërkuam në zgjedhjet e fundit parlamentare prandaj do të bëjmë një analizë të thellë pasi Fieri ka qenë i majtë, i rëndësishëm për PS. Fieri për ne ka dendësi të jashtëzakonshme dhe fitorja e zgjedhjeve lokale do të jetë një tregues për zgjedhjet e radhës parlamentare”, tha Gjiknuri.

Shiko tv shqip

Related Posts